Így dolgozunk

A parkolás az emberekről szól...Aki ezt szem előtt tartja, annak sok elégedett ügyfele lesz

Úgy gondoljuk, hogy a parkolási szolgáltatás fókuszában nem valami elvont fogalom vagy az autó, hanem az autó vezetője, maga az ember áll. Ha egy parkolási szolgáltató tud az ügyfele fejével gondolkodni, akkor jó szolgáltatásokat fog kínálni és így sok visszatérő ügyfele lesz. Ha csak a saját hasznát nézi – és nem azt, hogy mit tud megosztani – akkor valószínűleg sokan utálni fogják.

A SmartParking.hu-nál mindig arra törekszünk, hogy az “ügyfelünk ügyfelének” a szemszögéből próbáljuk meg visszacsatolást adni megbízónk céljaira és motivációira. Meggyőződésünk, hogy sikeres parkolási szolgáltatásokat (vagy ilyen típusú építményeket) csak az ügyfelek jelen és jövőbeli igényei köré szabad építeni.

A parkolás hihetetlenül szerteágazó terület, találunk benne közlekedést, építészetet, közgazdaságtant, informatikát, biztonságtechnikát, kommunikációt és persze rengeteg érzelmet. Mindezek célja azonban egy és ugyanaz kell, hogy legyen: a pozitív ügyfélélmény.

Tanácsadási kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy az a parkolás iparág szinte minden területét lefedje.

Innovációs
tanácsadás

Milyen egy jó garázs? Mitől szeretik? Mitől térül meg? Hogy kell jól megtervezni? Hogy kell jól üzemeltetni? Hogyan kell kommunikálni a parkolásban? Erről szól a munkánk!

Üzemletetési
tanácsadás

A parkolóházak nem aranybányák. Az autósok gyakran szívesebben parkolnak az utcán. Ha egy parkolóhely egy órát üresen állt, azt az időt később már nem lehet eladni. Mi segítünk, hogy ez másképp legyen!

Felújítási
tanácsadás

Egyre több garázs érik meg a felújításra, nem mindegy, hogy milyen megoldásokat választunk és az sem, hogy hány évre tekintünk előre.

Önkormányzati
tanácsadás

Nehéz helyzetben vannak az önkormányzatok, mivel a jó szándékú parkolási projektekkel szinte mindig Híradóba kerülnek. Mi segítünk, hogy jó is legyen a dologban.

Érdekképviseleti
tanácsadás

Van az úgy, hogy egy garázs üzemeltetőjének nehéz szót érteni a hatóságokkal, vagy épp az önkormányzattal. Segítünk áthidalni ezt a problémát!

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon most, vagy kérjen ajánlatot online.

Tapasztalt SmartCity szakértőt keres?

Close