Építészet

SzolgáltatásainkInnovatív megoldások, hazai és nemzetközi tapasztalatokra alapozva

A garázsüzemeltetés során kibukó problémák kezelésére a legjobb megoldás, ha a parkolási szakértőt vonunk be a tervezésbe. Az elrontott épületszerkezetek nem “frissíthetők” mint egy mobiltelefon operációs rendszere. Az oszlopok és falak a helyükön maradnak a garázs megépítését követő 50-70 évben, vagy amíg az épület áll.

Ha jó volt a tervezés, nem okoz gondot a parkolás; viszont ha rossz volt, a rosszul elhelyezett oszlopokat még unokáink is kerülgetni fogják. Tegyen róla, hogy ne így legyen! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tervaudit
Építész tervek auditja A garázsüzemeltetési folyamatok ismeretének hiányából sok tervezési  probléma adódik. Az építész tervek auditja során először azonosítjuk a lehetséges neuralgikus pontokat, majd ezt követően javaslatot teszünk feltárt probléma megoldására.
Közlekedési tervek auditja Ugyancsak neuralgikus pont lehet a garázson belüli közlekedés szervezése. A forgalomtechnikai tervek auditja során itt is először azonosítjuk a lehetséges neuralgikus pontokat, majd ezt követően javaslattétel következik a probléma megoldására.
Design
Placemaking Lehet-e egy parkolóház meghatározó tájékozódási pont a városban?
pl. olyan mint a Széll Kálmán téren az “óra” vagy a Deák téren az “auljáró” kijárata.
Homlokzat design Attraktív megjelenés hívogató épület. Díjnyertes külföldi példák alapján kialakítjuk a parkolóház homlokzatát annak érdekében, hogy már messziről észrevehető legyen.
Beltér design Milyen egy jó garázs belvilága? Kellemes, hívogató, az ügyfelek könnyen eligazodnak és visszatérnek. Ezt azonban még a tervezés időszakában át kell gondolni. Ez pedig csak az üzemeltetési tapasztalatokra építve tehető meg. A mi szolgáltatásunkban ez a hozzáadott érték.
Funkció design Egy garázs nem csak a parkolásról szólhat! Ha már valaki behajtott, jó alkalom, hogy többletszolgáltatást (up selling) nyújtsunk. Előbb azonban erre fel kell készíteni a garázst. Erről szól a funkcionális design.

Témába vágOlvasson bele a kapcsolódó blogbejegyzésekbe

Amiben segíthetünk:

Rólunk mondták

Tapasztalt SmartCity szakértőt keres?

Close