SzolgáltatásainkInnovatív megoldások, hazai és nemzetközi tapasztalatokra alapozva

A parkolási létesítmény projektek és az egyéb parkolási fejlesztési projektek kiemelten kockázatos beruházásoknak tekinthetők. Ennek fő oka, hogy a megtérülési idejük nagyon hosszú és sok közülük vagy masszívan veszteséges, vagy csak épp, hogy csak nyereséges.

Ilyen körülmények között a pénzügyi és parkolási iparági tapasztalatokkal egyaránt rendelkező kollégák bevonása a projektbe készpénzre váltható megtakarítást eredményezhet. Egy lappangó probléma – vagy a piac nem ismeretéből fakadó hibás feltételezés  – milliós károkat okozhat!

Ennek elkerülése és többi lehetséges kockázat mérséklése érdekében az alábbi szolgáltatási csomagokat dolgoztuk ki:

Üzleti terv készítése
Bankoknak és Befektetőknek A garázs létesítését lehetővé tevő projektfinanszírozási vagy szindikátusi hitelek nyújtásához szükséges legmagasabb szintű banki pénzügyi előírásoknak megfelelő üzleti terv készítése.
Üzleti döntéshez Az ingatlan tulajdonosának – befektetőnek, banknak, vagy önkormányzatnak – a meglévő létesítmény sorsával vagy működésével kapcsolatos – saját belső döntéseik – meghozatalát megalapozó üzleti terv készítése.
Fejlesztéshez Egy meghatározott beruházási célra – pl. bővítésre, fejlesztésre irányuló – rövid vagy közepes távú üzleti terv készítése.
Pályázatokhoz Valamely pályázaton való indulás feltételeként meghatározott speciális tartalmú üzleti terv készítése.
Pénzügyi vezetési támogatás
Pénzügyek Bankkapcsolatok segítése, pénzgazdálkodás támogatása, beruházási döntések támogatása és értékelése, pénzügyi számítások és kalkulációk.
Számvitel Könyvelés, pénzügyi kimutatások, belső könyvvizsgálat, bérszámfejtés, pénzügyi nyilvántartás, adótanácsadás
Kontrolling Vezetői információs rendszer késztése és működtetése. Pénzügyi tervek, kimutatások és jelentések késztése. Pénz és tőkeköltségvetés késztése.

Témába vágOlvasson bele a kapcsolódó blogbejegyzésekbe

    Feed has no items.

Rólunk mondták

Tapasztalt SmartCity szakértőt keres?

Close