Üzemeltetés

SzolgáltatásainkInnovatív megoldások, hazai és nemzetközi tapasztalatokra alapozva

Parkolóházak és mélygarázsok üzemeltetés során gyakori probléma, hogy “nem jó a matek”, azaz az ingatlan nem hozza azokat a számokat, amiket az üzleti tervben előirányoztak. Ennek egyik oka lehet valamilyen visszaélés, illetve a létesítmény üzletileg nem kompetens üzemeltetése.

Az üzletileg nem kompetens üzemeltetés azt jeleneti, hogy a garázsból igazából több bevételt is ki lehetne termelni, ehhez azonban nincs meg az üzemeletető szakmai felkészültsége. Ilyen esetekben tudunk mi a segítségükre lenni.”

A parkolási létesítmények üzemeltetése során sokféle hátterű kollégával lehet találkozni. A diákmunkás mellett gyakoriak a nyugdíjas alkalmazottak, a biztonsági őrök vagy a volt rendvédelmi, vagy a leszerelt katonai dolgozók. Jelenleg Magyarországon egyedüliként kínálunk különféle – egyedi igények alapján felépített – képzéseket ezeknek a kollégáknak a számára.

Audit
Üzemeltetési
audit
A napi üzletviteli gyakorlat átvilágítása, valamint az üzemletető üzletpolitikájának áttekintése, hiányosságok feltárása és javaslatok tétele.
Biztonsági
audit
A parkolási létesítmények átvilágítása biztonságtechnikai szempontból, valamint javaslatok tétele a személy és vagyonbiztonsági szint növelése érdekében. Passzív módon: testre szabott felelősségbiztosítási konstrukciókkal. Aktív módon: informatikai, videomegfigyelő, távfelügyeleti, valamint különféle fizikai védelmi eszközökkel.
Hatékonyság növelés
Üzleti folyamatok fejlesztése Az üzemeltetési folyamatok, ki vagy átalakítása, hatékonyságnövelés, IT támogatás.
Oktatás Diszpécserek és menedzserek továbbképzése
Épületfenntartás
Épületfenntartási kódex A parkolási létesítmény fenntartási feladatainak összeírása. A felelősségi körök meghatározása. Karbantartások ütemezése.

Témába vágOlvasson bele a kapcsolódó blogbejegyzésekbe

Amiben segíthetünk:

Rólunk mondták

Tapasztalt SmartCity szakértőt keres?

Close